Poliția Română spune că respectă dreptul la liberă exprimare, dar a renunțat la secțiunea de review-uri :)

Pagina de Facebook a Poliției Române a renunțat la secțiunea de review-uri după ce ratingul s-a prăbușit în urma valului de scandaluri din ultimele zile.

Pagina de Facebook a Poliției Române are de suferit după scandalul șoferului cu numere anti-PSD, dar și  după mesajul publicat de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere. Rating-ul a ajuns la 1.1 stele după ce peste 60.000 de utilizatori de Facebook au dat recenzie de o stea. Unii utilizatori care au acordat o stea susțin că, ulterior, s-au trezit cu conturile blocate. După avalanșă de note proaste pe Facebook, Poliția Română a închis secțiunea de review-uri.



Reprezentanții instituției au precizat miercuri că respectă dreptul la liberă exprimare a tuturor utilizatorilor și nicio opinie n-a fost cenzurată, ștearsă sau raportată. De asemenea, reprezentanții Poliției Române sugerează că oricine altcineva ar fi putut să raporteze un profil de utilizator, din moment ce pagina instituției este una publică.

Duminică, 29 iulie, Poliția Română se bucura, pe Facebook, de 4 din 5 stele. Pozele cu polițiști și polițiste, gata de intervenție, adunau mii de like-uri. Luni însă, după ce la ora 6 dimineața l-au oprit în trafic pe șoferul cu numere anti-PSD, situația s-a schimbat radical.

Revoltați de felul în care oamenii legii au tratat cazul, utilizatorii au început să acorde o stea pe Facebook și să lanseze acuzații că acționează la ordin. În câteva zile, au fost înregistrate peste 60.000 de rating-uri de o stea.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular

Recent Posts

Tot aia ne urmaresc ?

Online

Popular Post

Arhivă blog